al contingut a la navegació Informació de contacte

COPA NOGUERA 2019

DIMECRES 20 MARÇ 2019

El pavelló poliesportiu municipal de Foradada acollirà el proper 15 d'abril la sisena edició de la Copa Noguera, un campionat multiesportiu amateur per a nois i noies de la comarca d'entre 15 i 29 anys organitzat per l'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera.

Els i les participants s'hauran d'inscriure en equips (mixtos, femenins o masculins) d'entre 3 i 5 persones i hauran de competir en totes i cadascuna de les disciplines esportives programades en aquesta edició: bàsquet, futbol, voleibol, bàdminton i bitlles.

El cost de la inscripció a la Copa Noguera són 5 euros per persona, amb el dinar inclòs.

El termini per apuntar-se és fins al proper 9 d'abril.

Les inscripcions és poden fer online, omplint un formulari disponible a l'apartat "Destacats" del web de l'Oficina Jove de la Noguera (www.noguerajove.cat).

L'objectiu principal de la Copa Noguera és fomentar la cohesió del jovent de la comarca i el treball en equip a través de la pràctica esportiva, així com impulsar els esports considerats com a minoritaris.

L'equip guanyador rebrà un premi de 300 euros en material esportiu, que podrà adquirir en qualsevol establiment comercial de la comarca. El subcampió també rebrà una copa commemorativa i la resta de jugadors/es s'enduran com a obsequi la nova samarreta de l'Oficina Jove de la Noguera.