al contingut a la navegació Informació de contacte

Servei de recollida de voluminosos

  1. L'usuari del servei de recollida ha de notificar a l'ajuntament dels objectes voluminosos de què es vol desprendre.
  2. S'ha de notificar com a molt tard el dimecres abans del dia de la recollida porta a porta.
  3. Cal treure fora al carrer els objectes notificats la nit anterior al dia de la recollida. La recollida s'inicia a primera hora del matí.
  4. El lloc de recollida serà preferible que sigui davant de l'habitatge de l'usuari que ha sol·licitat el servei per evitar abocaments incontrolats i sempre que l'amplada del carrer  permeti el pas del camió.
  5. Només es recolliran aquells objectes que hagin estat notificats a l'ajuntament, a l'adreça especificada i al carrer, no pas dins de l'edifici, magatzem o pati.

Foradada 2024.png

Es consideren objectes voluminosos aquells que per les seves dimensions i/o característiques no poden ser recollits a través del sistema de recollida ordinari. Per tant s'han de recollir per separat i mai llençar-los al contenidor d'escombraries.

  • Electrodomèstics: rentadores, cuines, forns, congeladors, televisors, aparells d'aire condicionat, neveres i altres electrodomèstics.
  • Mobles i andròmines: armaris, prestatges, taules, cadires, sofàs, portes (90 x 210 cm aprox.), finestres, matalassos, somiers, estufes, enrotlladors de tendals...
  • Equips d'electrònica i ofimàtica: ordinadors, monitors, impressores, teclats...

Runa (piques, banyeres, wc, lavabos, gàbies d'animals...), materials de fibrociment o que continguin amiant, vidres i miralls, fluorescents i bombetes, piles i bateries, elements de cotxe, (seients, llunes de vidre, parabrises, pneumàtics, para-xocs, bateries...), pneumàtics en general, caixes amb brossa diversa, cartró, botelles de vidre, plàstic, porexpan, roba i calçat, mànegues de reg i materials d'horticultura (lones, làmines...), pots de pintura, dissolvents, olis...

Per sol.licitar la recollida de VOLUMINOSOS I TRASTOS VELLS Porta a Porta: Telefona al Consell Comarcal de la Noguera 973 44 89 33 (ext. 2) o envia un correu electrònic a residus@ccnoguera.cat COM A MÀXIM EL DIJOUS A LES 13:00h

Deixalleria de Balaguer

Ctra. C-12, Km 171,9 25600 Balaguer

Horari:

Matí: de 11 a 13 hores  de dilluns a divendres

Tarda: de 15  18 hores de dilluns a divendres

Dissabte: de 09:00 a 13:00 hores

Deixalleria d'Artesa de Segre

Pol. Ind. El PLa, C/ Onze de Setembre, 7 25730 Artesa de Segre

Horari:

Matí: de 10 a 13 hores només els dissabtes

Tarda: de 16 a 20 hores de dilluns a divendres ( dimarts tarda tancat)